Basisschool De Violier - Maasbree
MENU

Aanmelden

Wordt jouw zoon / dochter volgend schooljaar (2024-2025) 4 jaar? En ben je op zoek naar een basisschool? Dan ben je hier op de goede plek.

Misschien heb je al rond gekeken op onze website of onze Facebook pagina bezocht. 

Wil je graag weten waar we voor staan of meer informatie over onze school? Dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen op De Violier.

Je kunt contact opnemen met de teamleider onderbouw, Fieke Arnoldussen, om een afspraak te maken.

fieke.arnoldussen@kerobei.nl

Daarnaast vindt er op dinsdag 16 januari 2024  van 20.30 - 21.15 uur een infoavond plaats op De Violier. Tijdens deze avond informeren we je over het onderwijs op De Violier en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar fieke.arnoldussen@kerobei.nl

Voorafgaand, van 19.30 - 20.15u, vindt er een infomoment op De School plaats.

Daarnaast is er op woensdag 17 januari 2024 een open ochtend. Je kunt dan, samen met je kind, een kijkje komen nemen op school en een beeld vormen van de praktijk.

Jullie zijn welkom van 8.30 - 12.30u.

Tussentijds komen kijken en aanmelden kan natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen, mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek of wil je je kind tussentijds aanmelden? Dan kun je contact opnemen met de teamleider onderbouw, Fieke Arnoldussen (077 465 7041 / fieke.arnoldussen@kerobei.nl) en zal er een afspraak gemaakt worden.

Heb je een keuze gemaakt en wil je, je zoon of dochter aanmelden op De Violier? Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Je kunt het ingevulde en ondertekende formulier mailen naar info@violier.kerobei.nl of in de brievenbus van De Violier stoppen, Kennedyplein 60 Maasbree.

Informatie over wat je kunt verwachten na de aanmelding lees je hier.

We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten!