Basisschool De Violier - Maasbree
MENU

Aanmelden

Wordt jouw zoon / dochter volgend schooljaar (2022-2023) 4 jaar? En ben je opzoek naar een basisschool? Dan ben je hier op de goede plek.

Misschien heb je al rondgekeken op onze website of onze Facebook pagina bezocht. Dan heb je al een beetje een idee waar De Violier voor staat. 
Wil je nog meer weten? Dat kan!

Op dinsdag 8 februari aanstaande vindt er om 19.30 uur een online ontmoeting plaats. Tijdens deze ontmoeting informeren we je over het onderwijs op De Violier en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar Fieke Arnoldussen, teamleider onderbouw (fieke.arnoldussen@kerobei.nl ).
Je ontvangt dan een link waarmee je kunt inloggen in Google Meet.

Mocht het niet lukken om dan aan te sluiten, of ben je al nieuwsgierig? Als je hier klikt vind je de presentatie die 8 februari aan bod zal komen.
Hierin vertellen we waar we voor staan en hoe we dit in ons onderwijs vormgeven. Op de laatste dia van de presentatie vind je beelden uit onze praktijk.
Je kunt een filmpje bekijken van onze jongste kinderen die je meenemen op het peuter-kleuterplein;
De plek waar peuters van Hoera kindercentra en de kinderen van groep 1 elkaar ontmoeten en samen spelen en leren. Ook de kinderen van groep 2-3 laten graag zien hoe spelen en leren samen gaan. 

Gezien de geldende maatregelen is het helaas niet mogelijk onze school open te stellen voor een vrij inloopmoment.
Je bent natuurlijk wel van harte welkom! Op afspraak kun je een kijkje nemen en is er ruimte voor een gesprek.
Een afspraak maken kan door te bellen met onze administratie of contact op te nemen met de teamleider onderbouw (077-4657041/ fieke.arnoldussen@kerobei.nl)

Heb je een keuze gemaakt en wil je, je zoon of dochter aanmelden op De Violier? Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Je kunt het ingevulde en ondertekende formulier mailen naar fieke.arnoldussen@kerobei.nl of in de brievenbus van De Violier stoppen, Kennedyplein 60 Maasbree.

Informatie over wat je kunt verwachten na de aanmelding lees je hier.

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!