Basisschool De Violier - Maasbree
MENU

Aanmelden

Wordt jouw zoon / dochter volgend schooljaar (2021-2022) 4 jaar? En ben je opzoek naar een basisschool? Dan ben je hier op de goede plek.

Misschien heb je al rondgekeken op onze website of onze Facebook pagina bezocht. Dan heb je al een beetje een idee wie De Violier is. Wil je nog meer weten? Geen probleem!

Je klikt hier en volgt een korte presentatie, waarin we vertellen waar we voor staan en hoe we dit in ons onderwijs vormgeven. Op de laatste dia van de presentatie vind je beelden uit onze praktijk.
Je kunt een filmpje bekijken van onze jongste kinderen die je meenemen op het peuter-kleuterplein.
De plek waar peuters van Hoera kindercentra en de kinderen van groep 1 elkaar ontmoeten en samen spelen en leren. Ook de kinderen van groep 2-3 laten graag zien hoe spelen en leren samen gaan. 

Je kunt je voor meer informatie, middels een mailtje naar info@violier.kerobei.nl, ook aanmelden voor een online ontmoeting op maandag 8 maart om 19.30 uur. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Helaas is het door alle maatregelen rond Corona niet mogelijk deze avond in school te organiseren.

Heb je liever een persoonlijk contactmoment? Dan kun je bellen met de administratie van De Violier 077- 4657041 en wordt er een afspraak gemaakt.

Wil je, je zoon of dochter aanmelden voor De Violier? Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Je kunt het ingevulde en ondertekende formulier mailen naar info@violier.kerobei.nl of in de brievenbus van De Violier stoppen, Kennedyplein 60 Maasbree.

Informatie over wat je kunt verwachten na de aanmelding lees je hier.

We hopen dat we onze school snel, ook voor ouders en toekomstige ouders met hun kinderen, mogen openen. Wanneer er weer mogelijkheden zijn organiseren we opnieuw kijkmomenten en hopen we jullie te ontmoeten. Via onze website en facebook zullen we deze momenten bekend maken.