Basisschool De Violier - Maasbree
MENU

Aanmelden

Wordt jouw zoon / dochter volgend schooljaar (2023-2024) 4 jaar? En ben je opzoek naar een basisschool? Dan ben je hier op de goede plek.

Misschien heb je al rondgekeken op onze website of onze Facebook pagina bezocht. Dan heb je al een beetje een idee waar De Violier voor staat. 

Wil je nog meer weten? Dat kan!

Op dinsdag 10 januari aanstaande vindt er van 19.30 - 20.15 uur een infoavond plaats op De Violier. Tijdens deze avond informeren we je over het onderwijs op De Violier en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar info@violier.kerobei.nl

Aansluitend, van 20.30 - 21.15u, vindt er een infomoment op de school plaats.

Daarnaast is er op woensdag 11 januari een open ochtend. Je kunt dan, samen met je kind, een kijkje komen nemen op school en een beeld vormen van de praktijk.

Jullie zijn welkom van 8.30 - 12.30u.

Tussentijds komen kijken en aanmelden kan natuurlijk ook altijd. Heb je nog vragen, mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek of wil je je kind tussentijds aanmelden? Dan kun je contact opnemen met onze administratie (077 465 7041 / info@violier.kerobei.nl) en zal er een afspraak gemaakt worden.

Heb je een keuze gemaakt en wil je, je zoon of dochter aanmelden op De Violier? Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Je kunt het ingevulde en ondertekende formulier mailen naar info@violier.kerobei.nl of in de brievenbus van De Violier stoppen, Kennedyplein 60 Maasbree.

Informatie over wat je kunt verwachten na de aanmelding lees je hier.

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten!